Selskabsmenu

​​Fuglebjerg Forsamlingshus har lokalerne til alle former for selskaber. Skal du holde barnedåb, bryllup, fødselsdag, firmafrokost, konfirmation, mindeselskaber eller andet, så har vi gode erfaringer og kan bistå i alle faser af planlægningen.

En god oplevelse er en kombination af gode omgivelser, god planlægning og professionel betjening. Vi tilpasser dit arrangement, så du får en dag, du aldrig glemmer. Fuglebjerg Forsamlingshus har tre selskabslokaler, som kan anvendes samlet, ca. 200 couverter eller hver for sig.​

​Vi kan ligeledes levere maden som "ud af huset" til dit selskab (mod et mindre transportgebyr) på aftalt adresse og tidspunkt. Ellers står maden klar til afhentning hos os til den aftalte tid.

Vi er leveringsdygtige i alt såsom:

  • Buffeter
  • ​Smørrebrød
  • Festmenuer
  • Kolde anretninger/platter
  • Hyggemiddage
  • Receptioner

​Du kan se vores forskellige menuer og priser, som vi tilbyder til diverse selskaber:

  • ​Forretter
  • Mellemretter
  • Hovedretter
  • Desserter og natmad
  • Platter
  • Børne menuer
  • Drikkevarer

Dette er dog kun som forslag, så har du noget nogle bestemte ønsker, så er der selvfølgelig også mulighed for dette. ​Priserne nedenfor er couvertpriser.

​Lad os være med til at gøre din fest/selskab til en god oplevelse. Ring til os på telefon 55453412, så skræddersyer vi en løsning til dig.​

Du kan også udfylde vores kontaktformular, så kontakter vi dig. 

Forretter​

Fiskesymfoni​ bestående af råsaltet laks og kold hummersoufflé, pyntet med jomfruhummer, krebs og muslinger. Hertil serveres krydderurtedressing

75,-​

Enebærrøget østersølaks garneret med asparges og lakserogn serveret med lun, smørdampet spinat

64,-

Rejecocktail: Rejer anrettet på sprød salat, asparges, kaviar, citron og dild. Hertil serveres aidadressing

70,-

Limemarineret laks anrettet på frisk salat, pyntet med friske krydderurter og skaldyr serveres med limedressing

62,-

Hummerfarseret rødspættefilet anrettet på sprød salat, garneret med skaldyr, asparges og røget kaviar. Serveres med aidadressing​

75,-​

Kold lakseroulade anrettet på friskplukkede salater, garneret med rejer, muslinger og krebs, pyntet med asparges og citron. Hertil serveres en kold spinatdressing

80,-

Dampet laks anrettet på friskhakket salat, pyntet med ”pil selv” rejer, muslinger og krebs. Serveres med lækker krydderurtedressing

63,-

Strimler af marineret kyllingebryst anrettet i avokado, garneret med ananas, champignon og asparges, pyntet med ristet bacon. Hertil serveres avocadocreme

60,-

Høns i asparges Hønsekød i aspargessauce serveret i butterdejsskal

64,-

Mellemretter

Citronsorbet/champagnesorbet

35,-

Kold melonsuppe med orangegranité

40,-

Kold, klar tomatsuppe med urter, hvidløg og brødcroutoner

49,-

Hovedretter

Helstegt oksemørbrad serveret med tre af årstidens friske grøntsager, kartofler og madeirasauce

219,-

Helstegt oksefilet serveret med rodfrugtbuketter, grilltomat og ristede marksvampe, kartofler og rødvinssauce

178,-

Helstegt kalvemørbrad med to af årstidens friske grøntsager, smørsauterede østershatte, kartofler og kantarelsauce

240,-

Sødmælkskalvefilet garneret med smørsauterede marksvampe, to af årstidens friske grøntsager, tomatsalat, kartofler* og estragonsauce

170,-

Helstegt kalvetyksteg serveret med hjemmelavet agurkesalat, ribsgelé og to af årstidens friske grøntsager, kartofler* og kalveskysauce

155,-

Dyreyg garneret med cognac-ristede vindruer, friske rysteribs, hjemmelavet agurkesalat, to af årstidens friske grøntsager, kartofler* og hasselnøddesauce

275,-

Helstegt svinekam serveret med hjemmelavet rødkål, 1⁄2 æble med gele, hvide/brune kartofler og skysauce

152,-

Kalvesteg stegt som vildt serveret med waldorffsalat, syltede tyttebær, årstidens grøntsager, flødeskysauce og pommes rissolées

164,-

Gammeldags oksesteg serveret med sukkerglaserede perleløg, bønner, gulerødder, tomat med flødepeberrod, sødt og surt, hvide kartofler og kraftig skysauce

155,-

Desserter

Hjemmelavet islagkage: 3 slags is efter smag og behag, overtrukket med marcipan/frisk frugt

75/85 kr.

Frugttærte serveret med creme fraiche eller flødeskum

58 kr.

1⁄2 ananas eller melon med frisk frugt og rørt is

78 kr.

Nøddekurv med 3 slags is serveret med hindbærpuré og pyntet med frisk frugt

75 kr.

Desserttallerken bestående af 4 lækkerier (Såsom kage/tærte – is/sorbet) med frisk frugt

80,-

Gammeldags citronformage serveret med flødeskum og chokoladepynt

59,-

Natmad

Oksekødssuppe / aspargessuppe / gullaschsuppe / fransk løgsuppe med hvidløg / italiensk minestronesuppe / karrysuppe med kylling og ris

60,-

Frikadeller med kold kartoffelsalat, mixed salat og brød

60,-

Forloren skildpadde smagt til med sherry. Serveres med æg og flutes

74,-

Røde pølser med sennep, ketchup, ristede løg og brød

55,-

Pølsebord med 4 slags pålæg samt lun leverpostej, hertil grovbrød

72,-

Lad os være med til at gøre din fest/selskab til en god oplevelse.

Ring til os på telefon 55 45 34 12, så skræddersyer vi en løsning til dig.​

Du kan også udfylde vores kontaktformular, så kontakter vi dig.​